KGF, Eximbank, KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı

KGF, Eximbank, KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı

Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD), Hotel Su’da üyelerine yönelik Kredi Garanti Fonu (KGF), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) ve EXİMBANK bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cengiz Yönetim Kurulunun ve Komisyonların çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

KGF Antalya Şube Müdürü Hasan Bulut Bilir, yeni kredi imkanları, teminatlı-teminatsız finans kaynakları hakkında bilgiler verirken, EXİMBANK Antalya Şube Müdürü Ahmet Aydınlı ise İhracat ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler Kapsamındaki Krediler ve Sigorta Programları hakkında bilgiler aktardı. Son olarak KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Şube Müdürü M. Şükrü Mısırlı sunumunda, KOSGEB tarafından sağlanan destekleri detaylı bir şekilde katılımcılara aktarıldı. Üyelerin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı, konuyu açıklığa kavuşturan soru-cevap bölümüyle tamamlandı.

Günün anısına ANTGİAD 20. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Av. Volkan Barutcu konuşmacılara teşekkür plaketi takdim ederken yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cengiz Antalya Tanıtım Vakfı’ nın hazırlamış olduğu Antalya tanıtım kitaplarından takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir